Skip to content

DIENSTEN Maatwerk is de sleutel tot succes

Meting & Advies

Meting & Advies

Eerst analyseren, dan adviseren

Een goed advies ontstaat niet zomaar. Eerst doen we grondig onderzoek, want meten is weten. Maar hoe meet je dan de vitaliteit van een organisatie?

 Het begint met het houden van een goed gesprek. We bespreken de problematieken die zich in jouw organisatie voordoen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Daarbij kijken we ook naar de behoeften van jouw organisatie en jouw mensen.

Vitaliteit in organisaties

Vitaliteit in organisaties

Werken aan duurzame inzetbaarheid

Een vitale organisatie is een organisatie waarin mensen en hun talenten worden gezien en waarin ze de aandacht en de begeleiding krijgen om fit en vitaal verbonden te zijn en te blijven. Een organisatie die hier doelgericht aan werkt, bevordert de duurzame inzetbaarheid en de productiviteit van haar medewerkers. Hierdoor ontstaat bevlogenheid waardoor individuele prestaties en groei hand in hand gaan met het bereiken of zelfs overtreffen van de bedrijfsdoelstellingen. Ons team werkt graag met jou samen – enthousiast en doelgericht – om die vitale organisatie te realiseren.

Vitaliteitsreizen

Vitaliteitsreizen

Inspireren en stimuleren

Vitaliteitsreizen kun je op verschillende manieren beleven en inzetten. Als opfrisser, ter inspiratie, om zelfontwikkeling te stimuleren of om de organisatie vitaler te maken.

Bonaire

Kontentu organiseert vitaliteitsreizen naar Bonaire. Dit prachtige eiland staat bekend om haar rustgevende karakter en heeft een heerlijk klimaat. Ken je de uitspraak ‘Soms moet je even vertragen om daarna weer te kunnen versnellen’?. Dat is precies wat je op Bonaire kunt vinden!

Talentmanagement

Talentmanagement

In gesprek gaan

Een organisatie is zo vitaal als haar medewerkers. Door hoofd, hart en buik met elkaar te verbinden op basis van de drijfveren en talenten van jouw mensen, kom je tot lang gewenste resultaten. Sterker nog, waarschijnlijk overtreft het resultaat jouw eigen verwachtingen.

Door het echte gesprek aan te gaan ontdek je welke behoeften er bij iemand leven, wat hij/zij zelf kan bijdragen om bedrijfsdoelen te bereiken, hoe zijn/haar manager daarbij kan ondersteunen en wat de organisatie daarin kan betekenen. De uitkomsten van zo’n gesprek kunnen heel verrassend zijn. Het is het startpunt voor het creëren van bevlogen, vitale medewerkers en dus van een vitalere organisatie.