Skip to content

Partners Kracht van samenwerken

Vitalogisch helpt individuen, teams en organisaties met maatwerkoplossingen voor uitdagingen op het gebied van vitaliteitsmanagement en duurzame inzetbaarheid. Onze missie? ‘Werkend Nederland Vitaal & Verbonden!’ Onze expertise? Het creëren van bewustwording, urgentiebesef, een gemeenschappelijke taal rondom vitaliteit en eigen regie!

Vitacademie verzorgt blended opleidingen (een combinatie van online en offline), lespakketten voor het onderwijs en de modulaire, geaccrediteerde post-HBO opleiding tot Vitaloog.

Vitacademie is dè opleider voor onder andere HR-professionals, trainers en coaches, casemanagers verzuim en gezondheidsprofessionals zoals diëtisten en gewichtsconsulenten, die geloven in een integrale aanpak van vitaliteitsmanagement en de duurzame inzetbaarheid van mensen bij

Verbindend Ondernemen helpt organisaties, teams en individuen om nog meer te gaan schitteren. Schitteren vanuit eigen kracht, authenticiteit en passie. Vanuit het hart de verbinding met jezelf maken, met de ander, de organisatie en de maatschappij.

Wij doen dat door op positieve wijze tot de kern te komen, verbinding te creëren, het leervermogen te stimuleren en andere invalshoeken te bieden.

Wat levert het je op? Schitterende en gedreven mensen die met plezier werken in een toekomstbestendige en veerkrachtige organisatie.