diensten2

Meting & Advies Eerst analyseren, dan adviseren

Meting & Advies

Meting & Advies

Eerst analyseren, dan adviseren

Een goed advies ontstaat niet zomaar. Eerst doen we grondig onderzoek, want meten is weten. Maar hoe meet je dan de vitaliteit van een organisatie?

 

Het begint met het houden van een goed gesprek. We bespreken de problematieken die zich in jouw organisatie voordoen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Daarbij kijken we ook naar de behoeften van jouw organisatie en jouw mensen.

 

Daarnaast meten we de status van de vitaliteit van je organisatie en medewerkers. Dat doen we met door TNO ontwikkelde analyses als de Kosten-Batenanalyse Duurzame inzetbaarheid (KoBa-DI) en de individuele Duurzame Inzetbaarheidsscan (DIX).

 

Vervolgens spreken we ook nog met een aantal sleutelfiguren in jouw organisatie en nemen we de uitslagen van de analyses samen met jou door. Dat alles vormt de basis voor het opstellen van ons advies.

 

Wil je weten wat zo’n analyse jou kan opleveren? Boek dan een meten=weten-afspraak met Saskia door een mail te sturen naar saskia@kontentu.nl of bel haar op +31 622 800 466.

Diensten

Meting & Advies

Eerst analyseren, dan adviseren

Vitaliteit in organisaties

Werken aan duurzame inzetbaarheid

Vitaliteitsreizen

Inspireren en stimuleren

Talentmanagement

In gesprek gaan