Skip to content

Vitaliteit in organisaties Werken aan duurzame inzetbaarheid

Vitaliteit in organisaties

Vitaliteit in organisaties

Werken aan duurzame inzetbaarheid

Een vitale organisatie is een organisatie waarin mensen en hun talenten worden gezien en waarin ze de aandacht en de begeleiding krijgen om fit en vitaal verbonden te zijn en te blijven. Een organisatie die hier doelgericht aan werkt, bevordert de duurzame inzetbaarheid en de productiviteit van haar medewerkers. Hierdoor ontstaat bevlogenheid waardoor individuele prestaties en groei hand in hand gaan met het bereiken of zelfs overtreffen van de bedrijfsdoelstellingen. Ons team werkt graag met jou samen – enthousiast en doelgericht – om die vitale organisatie te realiseren.

 Vitalogisch

Kontentu werkt samen met professionals die bij Vitalogisch zijn aangesloten. Door de inzet van hun expertises en talenten komen we tot een passende oplossing voor jouw vitaliteitsvraagstuk. Dat kan zijn op individueel niveau, of op team- of organisatieniveau. Vitalogisch adviseert organisaties over het inrichten van hun vitaliteitsbeleid en vergroot daarmee de duurzame inzetbaarheid van mensen op strategisch, tactisch en operationeel gebied. In samenwerking met Vitalogisch biedt Kontentu de volgende producten en diensten aan:

 – Metingen en advies

– Training en coaching

– Programma’s en vitaliteitsreizen

– Opleidingen en projectmanagement

Voor meer informatie zie www.vitalogisch.nl

Benieuwd naar wat wij voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen? Boek dan een betekenisvolle afspraak met Saskia door een mail te sturen naar saskia@kontentu.nl of bel haar op +31 622 800 466.

 

Diensten

Meting & Advies

Eerst analyseren, dan adviseren

Vitaliteit in organisaties

Werken aan duurzame inzetbaarheid

Vitaliteitsreizen

Inspireren en stimuleren

Talentmanagement

In gesprek gaan